Foto op hout van Fotoophoutstunter.nl

Ik was al een tijdje op zoek naar iets nieuws voor aan de muur. Ik twijfelde tussen een fotocollage in een lijst of een stoere foto op hout. Toen er een mailtje van Fotoophoutstunter.nl binnenkwam hoefde ik niet lang meer na te denken. Tenminste.. dat het een foto op hout zou worden was nu wel duidelijk. Nu nog kiezen wélke foto… Ik koos voor een vakantiefoto van Alwin en mij. Deze foto is gemaakt in Frankrijk, twee jaar geleden. Van deze vakantie had ik nog geen enkele foto in huis, dus dat werd tijd!

~DSC_3956
Ik ging voor een foto op vurenhout. Ik had de foto zelf al voorzien van een filter, maar je kunt op de website ook kiezen voor een sepia of zwart/wit filter.

~1

De planken zijn vrij dik en daardoor dus ook erg stevig. Ik ben er heel erg blij mee!

~DSC_3953

Bestellen is simpel en kan snel via deze link, alles wijst zich vanzelf. Je kunt uit verschillende maten kiezen, van 20×20 cm tot 180 x 100 cm. De prijzen beginnen al bij €19,-.

*

Wat vind jij van foto’s op hout? Welke foto zou jij af laten drukken? Laat het ons gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

  1. 1 april 2015 / 23:12

    wauw ziet er heel erg leuk uit! toevallig heb ik er net eentje besteld op een andere website..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge