Even bijkletsen; Noud krijgt een broertje!

Zo, dat werd weer eens tijd! Als je mij volgt op Instagram dan had je vast al gezien.. zo niet; bij deze! Noud krijgt dus een broertje!

Ik ben nu ongeveer 18 weken zwanger en als alles goed gaat wordt rond de 2e verjaardag van Noud onze tweede zoon geboren! We hopen heel erg dat ze niet op dezelfde dag jarig zijn, maar goed dat hebben we niet echt in de hand natuurlijk haha.

Verder gaat alles helemaal goed! Ik zit weer met hetzelfde ‘probleem’ als twee jaar geleden… waar koop ik leuke zwangerschapskleding?? Ik vind dat zó lastig. In de meeste zwangerschapsshirtjes voel ik me net zo’n paasei… Maar gewone shirtjes in een maat groter bestellen is ook geen optie; die zitten me bij de schouders veel te wijd. Ook geen gezicht!

De broek die ik op de foto draag is een zwangerschapsbroek van Prenatal en die zit wel erg lekker! Het is wel een erg rekbare stof, ik had liever gehad dat ze deze ook nog in een maatje kleiner hadden! De trui is van Vila, en dit is een ‘gewone’ trui, geen zwangerschapsmodel. Ik vind vooral de kleur erg mooi, een fijne chill outfit!

De witte laarzen zijn nieuw, die heb ik besteld bij Manfield. Ik wilde eens een keer iets anders en toen ik deze witte laarsjes met crocoprint zag wist ik dat deze het zouden worden. Heel iets anders dan wat ik normaal draag, maar daarom vond ik het juist wel leuk! Ik draag ze nu onder deze broek, maar onder een spijkerbroek vind ik ze ook leuk staan, zoals je van me gewend bent met een simpel shirt erover en klaar!

De laarsjes zijn enkelhoog en gemaakt van leer. Ze lopen heerlijk en vallen precies op maat! En.. nu in de sale ;-)

Klik hier om de laarsjes gelijk te bestellen!

Ik ben benieuwd wat jullie van deze witte laarsjes vinden! Laat het me gerust weten in de comments! X

*

Volg:

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge