Essence – Like the party of my life

Als ik uitga vind ik het altijd fijn om parfum bij me te hebben. Ik heb meestal een klein tasje mee en gebruik dan een Travalo om mijn parfum in mee te nemen. Ik heb er 3 van en kan dus altijd maar kiezen uit 3 verschillende geuren. Vorige week bij de DM zag ik dit kleine parfum flesje van Essence liggen. Een ideaal formaat om mee te nemen tijdens het uitgaan.

~gheoc

Ik nam Like the party of my life mee. Omdat ik een ´uitgaansgeurtje´ zocht sprak deze me het meest aan. En ik ben echt ontzettend blij verrast. Ik geloofde eigenlijk niet zo in ‘goedkope’ luchtjes. Maar ik ben van gedachten veranderd! Deze geur vind ik echt heel erg lekker.

~DSC_43952

 Een exotische, levendige geur die je herinnert aan nachten die nooit zouden moeten eindigen!

~DSC_4399f

Ik vind het best lastig om een geur te beschrijven. Op internet vond ik de noten van deze geur:
Top noten (de geuren die je na het opspuiten het eerste ruikt): citroen, sinaasappel, abrikoos, hyacint.
Midden noten (de geuren die je ruikt als de topnoten verdwenen zijn): jasmijn, roos en viool.
Basis noten (de geuren die als laatste overblijven): vanille, musk, sandelhout en cederhout.

Als ik de basis noten zie begrijp ik meteen waarom ik gek ben op dit luchtje. Dit komt door de musk. Ik ben gek op vrijwel alle parfums waar musk in zit.

~DSC_4410f

Het is een eau de toilette dus verwacht niet dat deze geur de hele dag blijft hangen. Maar dit is precies de reden waarom ik zo enthousiast bent: het is perfect voor een avondje uit. Dat is meestal maar een paar uurtjes en dat houdt deze geur prima vol. Ik heb ‘em al een paar keer meegenomen en tussentijds wat bijgespoten. Ik ben fan!

In deze lijn zijn 5 geuren te koop:

 • Like A Million Miles Away
 • Like A Day In Paradise
 • Like A Day In A Candy Shop
 • Like A First Day In Spring
 • Like The Party Of My Life

Ik ben fan en ga zeker nog mee geuren uitproberen!
Deze eau de toilettes kosten €2,95/10 ml en zijn verkrijgbaar bij DM en de grotere Kruidvat filialen.

Ben jij al bekend met de parfum van Essence?

Volg:

Comments

 1. 1 april 2014 / 00:06

  Ik vind de geurtjes van Essence verrassend lekker, deze kende ik trouwens nog niet :)

 2. Petra
  31 maart 2014 / 17:38

  Ik kon de luchtjes van Essence nog niet, maar het klinkt wel lekker…Ik ben namelijk ook echt gek op luchtjes waar Musk inzit…de prijs is prettig…dus even snuffelen als ik van de week langs het kruidvat kom…

 3. 30 maart 2014 / 18:02

  Wat een leuk product! Ik vind het indd altijd zonde om een wat duurder parfum mee te nemen, dit is dan een ideale oplossing voor een avondje uit. Mocht hij dan wel eens kapot/kwijt raken dan is het niet zo’n ramp. Leuk artikel!

 4. 30 maart 2014 / 00:31

  Ik ken de luchtjes van Essence nog niet eens, ben nu wel heel erg benieuwd geworden. Heb ze volgens mij nog nooit eerder tegen gekomen, of ik het niet goed opgelet!

  • iscreambeauty
   30 maart 2014 / 11:42

   Ze worden ook niet in elk filiaal verkocht!

 5. 29 maart 2014 / 16:16

  Ik heb hem zelf ook! Ik vind hem echt zo heerlijk ruiken blijft ook redelijk lang zitten en die prijs perfect!

 6. 29 maart 2014 / 14:29

  Oh, leuk! En voor die prijs… Ik geloof dat ik dit parfummetje ook maar even ga zoeken :)

 7. 29 maart 2014 / 12:59

  Wat een leuke parfum! :) De naam alleen al vind ik tof! Jammer dat de geur niet de hele dag blijft hangen, maar dat had ik ook niet verwacht!

 8. 29 maart 2014 / 10:04

  Ik ken ze nog niet maar ze klinken erg goed!

 9. 29 maart 2014 / 08:12

  Hij klinkt wel lekker! En wat een superfijn prijsje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge