6x gezonde sapjes van V BOMB

Ik drink bijna iedere dag een (groene) smoothie, die ik zelf maak met mijn blender. Spinazie, avocado, appel, sinaasappel, banaan, er gaat een heleboel groente en fruit doorheen. Toch was ik al langere tijd geïnteresseerd in een slow juicer. Het verschil met een blender en een slow juicer is dat een blender het fruit en de groente vermaalt en een slow juicer het sap uit de groente en fruit centrifugeert. Een voorbeeldje: als je een appel en een wortel in een blender doet wordt het een soort ‘papje’. Als je een appel en een wortel in een slowjuicer doet krijg je een helder sapje. Maar goed, een slow juicer heb ik helaas (nog) niet. Daarom was ik ook zo blij toen ik de kans kreeg om kennis te maken met de kant en klare slow juice sapjes van V BOMB, waar gemiddeld zo’n 500 gram groente en fruit per flesje in zit!

~1

Ik ben lang niet de enige die graag gezonde sapjes drinkt, maar geen tijd (en een slow juicer) heeft om ze te maken. Daar heeft V BOMB rekening mee gehouden en biedt kant en klare slow juice sapjes die ook nog eens bij je thuis bezorgd worden! De sapjes zijn verkrijgbaar in zes verschillende smaken, die alleen maar natuurlijke ingrediënten bevatten. What’s not to like?

~3

TARWEGRAS

Helemaal hip, happening en mega gezond! Als je de rest van de wereld moet geloven tenminste. Ik had zelf wel eens een tarwegras smoothie op en vond het niet echt lekker. Ik had echt het gevoel alsof ik onkruid in mijn mond had. Blegh. Daarom was ik ook ontzettend benieuwd naar dit sapje. Naast tarwegras bevat dit sapje ook appel, peer, munt en gember. Ik proef (gelukkig) voornamelijk appel en peer. De munt maakt het lekker fris! Love this!

~4

PAPRIKA

Het zou dus nooit in me op zijn gekomen om een sapje te drinken met paprika! En dat terwijl ik paprika op zich erg lekker vind. Dit sapje bevat paprika, appel, peer en gember. De paprika maakt het pittig en door de gember heeft het een aparte nasmaak. Ik ben erg verrast door deze combinatie!

~7

VENKEL

Dit sapje is gemaakt van venkel, appel. spinazie en limoen. Dit sapje vind ik persoonlijk niet zo heel erg lekker, ik vind ‘em iets te bitter. In de verte proef je de appel en de limoen, maar voor mij is de venkel iets te overheersend. Niet erg gek, want ik ben niet zo gek op venkel.

~6

WORTEL

Jeeej, love dit oranje kleurtje! Dit is mijn favoriet! Ik vind ‘em zo lekker fris en zoet. Er zit wortel, sinaasappel, munt en gember in. De gember proef je duidelijk in de nasmaak. Het smaakt meer naar een fruit sapje dan naar een groente sapje.

~5

KRUIDEN

Kruiden juice! En dan ook echt sterke kruiden! Dit sapje bevat basilicum, munt, koriander, appel, wortel en limoen. Toen ik dit sapje proefde had ik echt het gevoel dat ik een hele lading vitamines binnenkreeg. De kruidensmaak overheerst, met in de verte de frisse smaak van limoen.

~2

~8

BIETEN

Oeh la la! Kijk dit prachtige kleurtje. Het oog wil ook wat toch?  In dit bietensapje zit: peer, appel, bleekselderij, wortel, gember en natuurlijk rode biet. Valt het al op dat gember veel terugkomt? Je proeft in dit sapje duidelijk de rode bietjes, maar laat ik dat nou erg lekker vinden. Lucky me. Ja, dit is ook een favoriet!

~9

~10

Ik ben erg verrast door deze mega gezonde verse sapjes! Ik vind het een ideale manier om groente en fruit binnen te krijgen. Daarnaast vind ik het erg handig dat deze sapjes gewoon thuis (gekoeld en wel!) bezorgd worden.

Wil je zelf bestellen?

Op de website van V BOMB kun je zelf een box met verschillende smaken samenstellen. Je kunt kiezen uit een box van 25, 50 of 75 flesjes van 250 ml.

De sapjes zijn te bestellen op de website van V BOMB en de prijzen €1,75 tot €2,95 per stuk. Voor een pakket zoals in dit artikel betaal je €19,50. Deze is hier te bestellen.

Moeders opgelet! V BOMB introduceert V BOMB mini. Hierbij kun je kiezen uit 40, 80 of 120 flesjes van 150 ml. Deze flesjes zijn ideaal om aan je kinderen mee te geven naar school. Een handige manier om je kind genoeg groente en fruit binnen te laten krijgen.

Drink jij vaak gezonde sapjes? Ben jij al bekend met het concept van V BOMB? Laat het ons gerust weten in de comments!

*
Volg:

Comments

 1. 26 augustus 2015 / 11:03

  Ik ben zo benieuwd naar dit merk. Heb er al een aantal keren over gelezen :)

 2. 25 april 2015 / 10:23

  Leuk om te zien! Ik denk dat ik daar niet zo voor gemaakt ben. :p Haha! Hoewel ik het wel eens zou willen proberen, zo’n gezonde sapjes!

 3. 25 april 2015 / 08:30

  Goed om te lezen dat jij normaal gesproken de tarwegras drankjes niet lekker vindt, want ik lust het ook niet ;) Dat heb ik wel vaker als ik healthy recepten of dingen zie op blogs haha. Dit lijkt me dan ook zeker wel wat! Opzich vind ik de prijzen nog best veel meevallen, als het ook nog eens gekoeld geleverd wordt! Maar als je elke dag zo’n sapje drinkt, is het wel veel geld…

 4. 25 april 2015 / 07:42

  Dit lijkt me zo gezond!
  Ik ken het niet en ben er zo benieuwd naar.
  Goed artikel.

  Fijn weekend Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge